ЈКСП “Сврљиг” грађане снабдева водом из цистерни

Због несташице воде у градском водоводу ЈКСП “Сврљиг” почело је од данас грађанима у вишим деловима Сврљига да обезбеђује воду за пиће из цистерни.

Како је раније рекао директор сврљишког комуналног предузећа, Јован Ђорђевић, због дуготрајне суше дошло је до смањења издашности изворишта у Манојлици и Преконоги, што се директно одразило на количину воде у водоводној мрежи, па виши делови града остају без воде.

У наредном периоду цистерна ЈКСП “Сврљиг” ће грађане снабдевати водом у улцама Љубовачка, сваког дана од 8 до 14 сати и Мргудова, од 14 до 7 сати.

Цистерна Војске Србије снабдеваће грађане водом за пиће по следећем распореду: у 8 сати ујутру налазиће се на углу улица Радића Црног и Ловачке, у 9 сати на углу улица Радића Црног и Софронија Стефановића, док ће од 10 сати бити на углу улица Милорада Ђорђевића и Софронија Стефановића. Од 10,30 цистерна ће се налазити на углу улица Милорада Ђорђевића и Хајдук Вељкове, док ће од 11 сата грађани моћи да захвате воду за пиће на углу улица Милорада Ђорђевића и Ловачке. У 12 сати цистерна ће бити постављена на углу улица Ловачка и Јоцина, а у 13 сати на углу улице Јоцина и Хајдук Вељкова. Од 15 сати војна цистерна ће бити углу улица Јоцина и Софронија Стефановића, од 16 сати на углу Јоцине и 29. новембра и од 17 сати на углу улица 29. новембар и Радића Црног.

Из ЈКСП “Сврљиг” наглашавају да ће овај распоред снабдевања пијаћом водом из цистерни остати на снази и наредних дана, до евентуално објављивања новог распореда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,180 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>