Сарадња са Туристичком организацијом Ниша

На иницијативу народног посланика Милије Милетића јуче је одржан састанак са Данком Милојковић, директорком Туристичке организације Ниш.

Састанку у Туристичкој организацији Ниша, у име Општине Сврљиг присуствовали су Милија Милетић, народни посланик и Ненад Ранђеловић, помоћник председника Општине.

Тема састанка била је боље повезивање и успостављање ефикасније сарадње између Туристичке организације Ниш и Општине Сврљиг у циљу развоја туризма, како код нас, тако и у региону источне Србије. Било је речи и о успостављању железничке линије туристичког воза, за који су Железнице Србије већ донеле Уредбу. Конкретне теме односиле су се на промоцију културно – историјског наслеђа и презентацију природних и туристичких потенцијала.

Договорен је разговор за округлим столом који ће се одржати у новембру, као и учешће на конференцији о формирању Туристичке регије југоисточне Србије на којој ће, у оквиру њихових туристичких активности и општина Сврљиг са својим туристичким потенцијалима, бити активно заступљена.

Добијена је могућност представљања туристичког потенцијала нашег краја путем брошура, каталога, као и сајта Туристичке организације Ниш.

Овим се први пут добија могућност да Туристичка организација Ниш активно представља и општину Сврљиг у склопу својих редовних делатности.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.971 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>