Школа фудбала “Аца Мента” почиње са тренинзима

Школа фудбала “Аца Мента” Сврљиг обавештава све младе спортисте да ће у суботу, 18. августа на Спортском центру Пастириште бити одржан први тренинг за пионире који похађају школу фудбала, а рођени су 1998, 99. и 2000. године. Припреме почињу у 9,00 сати када ће се обавити и прозивка полазника. Истог дана, поред регистрованих играча, могу се пријавити и нови полазници, дечаци ових годишта који воле фудбал, желе да играју и да се такмиче.
Припреме за петлиће, рођене 2001. и 2002. год. почеће у недељу 19. августа у 9,00 сати, а старији и млађи цицибани, рођени 2003, 2004. год. и млађи, требају да се јаве на први тренинг у недељу у 11,00 сати.
Тренер Школе фудбала „Аца Мента“, Рацо Ментовић поручује малишанима да дођу на тренинге како би спремно дочекали такмичење у Лиги пионира Фудбалског савеза Ниш које почиње 5. септембра 2012. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.313 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>