Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Инвеститор Јосић одустао од градње МХЕ на Старој планини

После сукоба у недељу ујутро у старопланинском селу Топли До инвеститор Драган Јосић изјавио је медијима да одустаје од изградње МХЕ.

Он тврди да је задобио прелом руке и да је због тога морао у КЦ Ниш, преносе Новости.

Како кажу мештани, радници који су ангажовани на изградњи МХЕ уз помоћ приватног обезбеђења стигли су из правца Бабиног зуба на локацију где треба да изводе радове. Сеоске страже које даноноћно дежурају на уласку у Топли До су их приметиле, алармилале мештане и на тај начин је дошло до “блиског сусрета” у коме је обезбеђење користило “бибер” спреј.

Сукобљени су у обрачуну користили каменице које су летеле с једне на другу страну, па је у помоћ позвана пиротска полиција која је зауставила ескалацију сукоба. Неколико мештана је лакше повређено, као и радници приватног обезбеђења.

Инвеститор каже да ће тужити државу да му надокнади уложени новац и да више никада неће крочити у Пирот.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,490 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>