Депонија поред градске пијаце у Сврљигу

Вишемесечна депонија налази се скоро у центру Сврљига у Улици Првомајској поред градске пијаце.

Судећи према фотографијама које су нам послали грађани, током лета ова депонија није чишћена, а налази се непосредно поред пијаце где се окупља велики број грађана током пијачних дана, а на тезгама се продају најразличитији производи, па и они млечни, лако кварљиви.

Комуналци су завршили свој посао – испразнили су контејнере, а смеће које се као на депонији, налази поред контејнера, највероватније није у њиховој надлежности.

Њега ваљда треба да покупе грађани који су га ту бацили.

А да ово није једини случај када су грађани због препуних контејнера морали да одлажу смеће и поред њих, сведоче фотографије које су нешто раније овог лета сликане у истој улици, само на другом њеном крају.

С обзиром да Сврљиг претендује на то да буде туристички град, потребно је много боље организовати комуналну службу, или преорганизовати руководиоце у овом предузећу… Овако, остаје ружна слика и за грађане, а посебно за посетиоце са стране…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.317 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>