УСС позива Србе са КиМ да изађу на изборе

Градски одбор Ниш Уједињене сељачке странке позива све Србе са КиМ и интерно расељене Србе да изађу на предстојеће изборе који се одржавају 6. октобра 2019. год. на КиМ и подрже Српску листу.

У саопштењу које је овај Одбор упутио медијима се каже: “Поштовани грађани КиМ, судбина наше дедовине је сада у Вашим рукама и зато изађите на своја биралишта и гласајте за једину могућу опцију, а то је “Српска листа”. Како наш председник Србије Александар Вучић каже, косовске власти потпомогнуте делом међународне заједнице спроводе терор и прогон Српске листе уочи недељних избора и зато вас позивамо да их победите оловком, на изборе. Ово није политичко питање, већ питање опстанка свих нас”.

“Градски одбор Ниш Уједињене сељачке странке подржава Српску листу и позива све Србе који имају право гласа на КиМ да изађу на биралишта и подрже представнике који одржавају везу са Београдом и заједно са нашим председником Александром Вучићем раде на заштити наших интереса, интереса Србије”, подвлачи се у саопштењу ГО УСС Ниш.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>