Више премијера на 10. Сајму аутомобила у Нишу

На јубиларном, десетом нишком Сајму аутомобила, који се одржава од 4. до 6. октобра ове године у хали Чаир, Брос ауто ће учествовати по девети пут представљајући брендове Ауди и VW које годинама продаје у овом региону.

„Искуство са претходних сајмова у Нишу је позитивно. Сваке године из великог броја сусрета акумулира се доста нових контаката тако да се продаја возила не ограничи само на дане трајања сајма.

Велики проценат заинтересованих клијената се на основу иницајлног разговора касније одлучи да купи возило чак и пар месеци након завршетка сајма“, кажу у овој нишкој ауто кући.

Ове године штанд Брос аута на сајму красиће комплетна понуда возила ове реномиране куће за продају, сервис и одржавање аутомобила.

Ауди ће се истаћи својом престижном А6 лимузином, а из широког дијапазона возила које нуди Фолксваген, модели на нишком сајму формираће се на основу потражње на овој територији. Увек добар избор представљају модели Поло и Голф, а понуда ће додатно бити обогаћена моделима Артеон и T-Roc, док ће први пут на овом сајму у нашем региону бити изложен нови модел Touareg. На штанду и испред саме хале биће изложени модели привредних возила са својим представницима Caddy и Транспортер, поручују из ове ауто куће.

За нишки сајам аутомобила биће понуђене и специјалне повољности клијентима, као што су атрактивни пакети опреме, велики сајамски попусти, додатне повољност уколико набавка возила иде у сарадњи са Porsche Mobilitijem, а биће и специјалних изненађења за све купце.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.315 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>