Акција “Пружи корак” – за нову Нурдор родитељску кућу

Двоје најбољих пријатеља Тамара Кларић и Богдан Стевановић кренуће у четвртак 19. септембра на пешачење од Ниша до Београда дуго 256 км у другој по реду хуманитарној шетњи чији је циљ прикупљање средстава за изградњу нове родитељке куће у Београду коју гради НУРДОР.

Акција названа “Пружи корак” почиње 19. септембра у 9 сати испред Дечјег хемато – онколошког одељења Дечје болнице КЦ у Нишу, а стајалишта за одмор и спавање су предвиђена у седам места у Србији у која Тамара и Богдан стижу у поподневним сатима: Алексинац – Појате – Јагодина – Свилајнац – Смедеревска Паланка – Младеновац и Рипањ. Последњег дана пешачења, 26. септембра, биће организован Марш солидарности кроз Београд, који ће почети од Спортског центра Бањица и завршити се у парку Милутина Миланковића испред Универзитетске дечје клинике у Тиршовој, што је и циљ Богданове и Тамарине шетње.

Подршку овој акцији могу да пруже сви тако што ћете инсталирати апликацију “Пружи корак” на мобилне телефоне која ће мерити ваше кораке и ковертовати их у динаре, а суму новца коју на тај начин будете прикупили НУРДОР-у ће у ваше име донирати компаније из Србије. Још један начин је НУРДОР хуманитарни СМС број 1150 на који можете слати поруке са садржајем 1, а цена СМС-а је 100 динара.

Помоћ се може уплатити и на рачун НУРДОР-а: 170-30010715000-82.

“Претходна акција „Пружи корак“ помогла је изградњу дечје хемато – онкологије у Нишу са 3 милиона динара, ове године циљ је бар дупло више и у њега верујемо свим срцем и сваким кораком“, поручили су учесници акције Тамара и Богдан.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>