Промоција Србије на платфоми Alibabe – Fligy

Промоција туристичких потенцијала Србије на Алибабиној платформи “Fligy” почеће 20. септембра, најавила је директорка ТОС-а Марија Лабовић.

Она је навела да ће интензивна промоција трајати до краја новембра и да верује да ће промоција Србије на “Fligy”-ју допринети даљем порасту броја кинеских туриста, као и да ће утицати на њихов дужи боравак у Србији.

“Кинески туристи представљају најбројније интернационалне туристе у Србији, док су по броју ноћења реализованих за првих седам месеци 2019. године други, са чак 51 одсто више ноћења него у истом периоду прошле године, која је већ била рекордна за српски туризам”, рекла је Лабовић, а наводи се у саопштењу ТОС-а.

Туристичка организација Србије потписала је уговор с кинеском компанијом Алибаба, која се бави глобалном онлајн трговином, о туристичкој промоцији Србије на свим њеним платформама, као и на популарним друштвеним мрежама Wechat и Вејбо, прошле недеље у Сјанмену, у Кини, у оквиру Међународног кинеског сајма инвестиција и трговине.

На Сајму је Србија била почасни гост, а манифестација је окупила 8.000 излагача из 48 земаља

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,755 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>