Хуманитарна акција “Чути и разумети 2019”

Традиционална хуманитарна акција “Чути и разумети” ове године се организује по осми пут. Акцију је у септембру 2012. године покренуо Audiovox поводом Светске недеље глувих и наглувих особа.

Акцију “Чути и разумети” до сада су поред стручњака из ове области и великог броја компанија подржали и престолонаследник Александар и принцеза Катарина као и велики број певача, глумаца, спортиста, водитеља и многи други. Они су својим присуством и јавним утицајем желели да скрену пажњу на децу са оштећеним слухом и на њихове проблеме.

Овогодишња акција “Чути и разумети” ће се одржати у Крагујевцу 27. септембра од 12 до 15 часова. У сали Позоришта за децу окупиће се деца са оштећеним слухом из целе Србије где ће након занимљивог програма и дружења сви заједно прошетати и обићи знаменитости Крагујевца.

Партнери у организацији овогодишње хуманитарне акције су Градска управа Крагујевца, Школа са домом за ученике оштећеног слуха из Крагујевца, Позориште за децу и Градска туристичка организација Крагујевац.

Хуманитарна акција “Чути и разумети” је покренута са циљем да се деци са оштећеним слухом да нада и мотив и да им се покаже како су она саставни део овог друштва, као и да се скрене пажња јавности на њихове проблеме и потребе.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,755 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>