Милетић подржао увођење дуалног образовања на факултетима

Народни посланик Милија Милетић подржао је јуче Предлог закона о дуалном моделу студија у високом образовању уз констатацију да је дуално образовање корисно, какоза ученике средњих школа, што је пракса показала, тако и за ученике високошколских установа.

Милетић је на 16. ванредном заседању Народне скупштине, говорећи о Предлогу закона о дуалном моделу студија у високом образовању рекао да ће подржати овај предлог закона јер овакав приступ образовању даје могућност младим људима да практично примене оно што су научили током школовања.

Милетић је нагласио да ће увођење дуалног образовања у високошколске установе имати велики значај и за југ Србије, посебно у малим срединама, где ће се многе установе укључити у образовање кадрова.

На тај начин ће талентовани и добри ученици касније лакше доћи до посла и интегрисати се у установе у којима су већ учили.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,385 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>