Супер Школа бесплатна за све ученике

Награђивана интернет учионица за ђаке од 5. до 8. разреда основне школе, “Супер Школа”, од сада ће бити потпуно бесплатна за коришћење.

Као помоћно средство за учење, Супер Школа је у протеклих шест година помогла хиљадама ђака у Србији да лакше савладају градиво. Поред задовољних корисника, доказ успешности су и две награде:

награда за допринос онлајн едукацији 2014. године у организацији компаније IT Awards и награда магазина PC Press „50 најбољих ствари на интернету“.

Супер Школа обухвата преко 700 видео лекција из 4 предмета: српског, математике, физике и хемије, 1.500 поступно решених задатака, 1.300 питања у оквиру тестова подељених по разредима, као и тестове за припрему мале матуре. Лекције прате план и програм Министарства просвете.

Од септембра 2019. године све видео лекције моћи ће да се гледају на Супер Школа Youtube каналу, као и на редизајнираном сајту Супер Школе на коме ће остати већина постојећих функционалности, као што су интерактивни периодни систем елемената, сажета знања из математике, видео клипови који уче о томе како се користи рачунар и тестови за испитивање знања.

Супер Школа је подршка у учењу, не само деци, већ и родитељима који им помажу, а показала се посебно корисна у случајевима када деца из неког разлога пропуштају редовну наставу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,340 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>