Хуманитарни концерт за малу Николину

У организацији Ансамбла народних игара и песама “Мозаик” у суботу, 31. августа, у великој сали Дома Војске са почетком од 18 часова, одржаће се хуманитарни концерт „Игром и песмом за Николинин осмех“.

Организатори кажу да је потребно што више новца прикупити за наставак лечења мале Николине, па очекују да ће Нишлије то препознати, бити хумане и у великом броју доћи на концерт.

Николина је у јесен 2017. године кренула у други разред и прославила свој 8. рођендан. Непосредно након тога мајка је приметила отеклину на десној страни грудног коша. Мислили су да се ради о повреди изазваној дечијим несташлуком. Превентивно су отишли код лекара и започели анализе које су довеле до сазнања да Николина има Ewing сарком са локализацијом на VIII ребру десне стране грудног коша. Њена борба одмах почиње и примила је 6 циклуса хемиотерапије.

Прву битку добила у новембру 2018. године, али у мају ове године, после магнетне резонанце уочена је промена на левом плућном крилу. Хитна операција је обављена 7. јуна, а затим следе хемиотерапије, што изискује нове енормне трошкове, које Николинина породица није у могућности да плати.

Николини можете помоћи слањем СМС поруке са текстом 482 на 3030 или уплатом на динарски или девизни рачун који видите на екрану.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.018 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>