Жељко Бебек најављује велики рок спектакл 6. септембра у Нишу

Након неуспелог концерта који је 26. јула прекинут због невремена, Жељко Бебек ће поново наступити у Нишу у петак, 6. септембра на платоу кафеа „Позорница“ у Тврђави.

Као што је и обећано из организационог тима концерта, Бебек ће својим обожаваоцима ипак овог лета приуштити вече за памћење у нишкој Тврђави.

Бебек наглашава како са великим нестрпљењем очекује наставак концерта и поновно дружење са нишком публиком, а с обзиром на околности које су пратиле претходни наступ овог чувеног музичара, а на које није могло да се утиче, жеља за обостраним уживањем и музичара и публике сада је већа.

„Позитивна атмосфера која је владала на јулском концерту у Бановини и велики број људи који су тада били присутни је повод више да нишкој публици пружимо свој максимум и приредимо велики рок спектакл“, каже Бебек.

Бојазан појединих грађана након оправданог прекида концерта, је од самог почетка била непотребна – наводе организатори.

„Свакако је од самог почетка било извесно да ће концерт бити поновљен, тј. настављен и да људи неће бити ускраћени да поново уживају у хитовима првог певача некадашње култне групе „Бијело дугме“.

Оно што смо гледали да ускладимо јесте слободан термин музичара због унапред заказаних наступа и прогнозу метеоролога. Као најоптималнији термин, изабрали смо петак, 6. септембар. Оно што је чињеница јесте да је велики број наших суграђана дошао са годишњег одмора и да сада у још већем броју могу да присуствују спектаклу који је Бебек обећао.

Улазнице које су куљене у јулу важе за концерт који ће бити одржан септембра.“

С обзиром на огромно интересовање публике сви који планирају да иду на овај концерт пожељно је да пожуре и обезбеде своје улазнице на време у музичкој радњи “Vintage Shop”, у Beer baru “Министарство”, као и у кафеу “Позорница” на Летњој позорници у Нишу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.018 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>