Хуман гест Војске Србије за Србе на Косову и Метохији

Класа слушалаца курса за резервне официре Војске Србије, генерација март 2019, одлучила је да новац намењен за другарско вече у износу од 110.000 динара преусмери у хуманитарне сврхе.

Новац је данас у Војној академији званично предат Хуманитарној организацији Срби за Србе за породицу Савић из села Коретиште на Косову и Метохији.

У знак захвалности за овај несвакидашњи и изнад свега људски чин доброте, представници Хуманитарне организације Срби за Србе уручили су Класи резервних официра Војне академије скроман поклон у виду захвалнице као и реплике Пуковске заставе Војске Краљевине Србије тј. заставу Гвозденог пука из Првог светског рата, која никада није пала у руке непријатељској војсци.

Најмногољуднија породица Савић са укупно 24 члана из села Коретиште, надомак Гњилана на Косову и Метохији, ускоро ће добити нову кућу, чије темеље је 16. августа освештао његово преосвештенство епископ рашко-призренски Теодосије са прослављеним кошаркашким репрезентативцем Марком Кешељем и Хуманитарном организацијом Срби за Србе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.018 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>