На америчком ITA турниру у фудбалу Нишлија освојио камион

Традиционални интернационални турнир у фудбалу који сваке године организују компаније “Compass Holding” и “International Trucking Association” у месту Burr Ridge у близини Чикага учествовало је 30 екипа, а утакмице су одигране током викенда.

Поред такмичења у фудбалу “International Trucking Association” и једна од водећих транспортних компанија “Compass Holding” организују сваке године и велики “Trucking Networking event“, догађај на коме учествује доста транспортних и других компанија блиских овом послу. У оквиру ове манифестације организује се лутрија, а сваке године главна награда је камион. Овогодишњи добитник главне награде – камиона “Freightliner” у вредности од 65.000 долара је Андреја Вукић из Ниша, момак који већ неко време у Америци има своју компанију за превоз.

Кључеве камиона Андреји је доделио прошлогодишњи добитник, а власник компаније “Компас”, Рој Добрашиновић, који му је честитао и пожелео успех у даљем раду.

Млади Нишлија каже да није очекивао овај добитак.

Победу на турниру у фудбалу однела је екипа “MGR Freight Systems” освојивши прво место и награду од 3,500 долара.

Све три првопласиране екипе су своје новчане награде дале у добротворе сврхе болници “Shriners Hospitals for Children” која се бави лечењем болесне деце из целог света, а током турнира сакупљена су значајна новчана средства за ову дечију болницу од стране такмичара, публике и посетиоца. Власник компаније “Цомпасс Холдинг” Рој Добрашиновић изјавио је да ће домаћин догађаја “International Trucking Association” дуплирати сакупљени износ, тако да је болница добила око 20.000 долара помоћи.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.018 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>