На америчком ITA турниру у фудбалу Нишлија освојио камион

Традиционални интернационални турнир у фудбалу који сваке године организују компаније “Compass Holding” и “International Trucking Association” у месту Burr Ridge у близини Чикага учествовало је 30 екипа, а утакмице су одигране током викенда.

Поред такмичења у фудбалу “International Trucking Association” и једна од водећих транспортних компанија “Compass Holding” организују сваке године и велики “Trucking Networking event“, догађај на коме учествује доста транспортних и других компанија блиских овом послу. У оквиру ове манифестације организује се лутрија, а сваке године главна награда је камион. Овогодишњи добитник главне награде – камиона “Freightliner” у вредности од 65.000 долара је Андреја Вукић из Ниша, момак који већ неко време у Америци има своју компанију за превоз.

Кључеве камиона Андреји је доделио прошлогодишњи добитник, а власник компаније “Компас”, Рој Добрашиновић, који му је честитао и пожелео успех у даљем раду.

Млади Нишлија каже да није очекивао овај добитак.

Победу на турниру у фудбалу однела је екипа “MGR Freight Systems” освојивши прво место и награду од 3,500 долара.

Све три првопласиране екипе су своје новчане награде дале у добротворе сврхе болници “Shriners Hospitals for Children” која се бави лечењем болесне деце из целог света, а током турнира сакупљена су значајна новчана средства за ову дечију болницу од стране такмичара, публике и посетиоца. Власник компаније “Цомпасс Холдинг” Рој Добрашиновић изјавио је да ће домаћин догађаја “International Trucking Association” дуплирати сакупљени износ, тако да је болница добила око 20.000 долара помоћи.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,351 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>