Изложба фотографија Terra incognita 2019.

У петак, 30. августа, са почетком у 18 часова, у холу Центра за туризам, културу и спорт биће отворена изложба фотографија са друге Фото колоније “Terra incognita 2019”.

Друга Фото – колонија Удружење грађана „Terra Incognita“ из Нишевца, одржана је у Сврљишкој клисури и Нишевцу од 21. до 23. јуна ове године, а на изложби ће бити приказане, по мишљењу жирија, најбоље фотографије настале на колонији.

Фотографије настале на Фото колонији биће искоришћене за туристичку промоцију природних лепота Сврљишке клисуре и биће уткане у странице будућих каталога и промо летака посвећених овој прелепој клисури, као и интернет промоцији овог краја.

Удружење грађана „Terra Incognita“ основано је крајем 2017. прошле године у Нишевцу са превасходним циљем да се промовишу природне лепоте сврљишког краја ради развоја туризма.

Сви заинтересовани грађани поставку фотографија могу погледати у холу Центра за туризам, културу и спорт сваког радног дана од 8 до 15 часова у периоду од 30.08. до 06.09.2019. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.333 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>