Трећи удес у Сићевачкој клисури за два дана

Шест турских држављана повређено је данас у тешкој саобраћајној несрећи на путу Ниш – Пирот у Сићевачкој клисури, што је трећи удес за последња два дана у овој клисури.

Како је РТС-у је речено у полицији, повређене особе биле су у аутомобилу “форд галакси”, аустријских регистарских ознака.

Удес се догодио око пола шест код једног угоститељског објекта, а аутомобил је под неразјашњеним околностима слетео с пута и забио се у потпорни зид.

У Клиничком центру у Нишу за РТС су рекли да је возач пребачен на интензивну негу. Задобио је неурохируршке повреде и повреде грудног коша. На апаратима за дисање је, али за сада није животно угрожен.

Сувозач је подвргнут операцији слезине. Возачева жена је на реанимацији у Ургентном центру. Задобила је преломе обе надлактице и бутне кости.

Троје деце задобило је лакше повреде, а двоје од њих су на дечјој хирургији.

Ово је трећи удес за нешто више од 24 часа у Сићевачкој Клисури. Јуче је у судару камиона и аутомобила турских регистрација повређено пет особа.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,377 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>