У Нишу аукција предмета славних спортиста за помоћ дечијој онкологији

Како би прикупили паре за куповину ултразвука за дечију онкологију у Нишу, недавно основана фондација “Деца – цареви света”, на чијем је челу спортиста Зоран Стојиљковић, организоваће донаторску вечеру и аукцију у нишком хотелу “Тами” 20. септембра од 19 сати.

Како пишу Јужне вести, на донаторској аукцији ће се наћи виолина Нишлије Немање Радуловића, рекети Новака Ђоковића, Доминика Тима и Кристине Младеновић, као и дресови истакнутих спортиста попут Килијана Мбапеа, Душка Тадића, Николе Јокића, Стефана Јовића, као и браће Николе и Луке Карабатић.

На вечери ће, према најавама организатора, наступити састав класичне музике, дечији хор Вилењаци, као и Пентхаус и Акустик бенд.

Стојиљковић, који је оснивач Фондације, каже да је циљ да се окупе и умреже угледне и успешне Нишлије, који би прикупили новац за помоћ деци.

“Сигурни смо да, сви заједно , уз мало воље, упорности и труда, можемо да учинимо много за наше најмлађе суграђане”, поручио је оснивач фондације, Зоран Стојиљковић.

Стојиљковић је, наводи се у саопштењу Фондације, један од најуспешнијих рукометаша из Ниша. Као дипломирани професор физичког васпитања и спорта играо је у Црвеној звезди, Алпи Прато у Фиренци и био капитен Пари Сен Жермена.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,377 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>