Скуп ултралаке авијације

Ваздухопловна манифестација под називом “Open Fly In 2019.” одржаће се у суботу, 10. августа на спортском аеродрому Ћуприја у организацији Аероклуба „Ћуприја“, уз подршку Ваздухопловног савеза Србије, Општине Ћуприја, Туристичке организације Ћуприје, као и Спортског савеза општине Ћуприје.

Више од 30 летилица из целе Србије, са динамичном поставком, како на земљи, тако и у ваздуху, представиће се посетиоцима другог аеромитинга на територији Града Ћуприје.

Осим ултралаких летилица очекују се RC моделари, као и представници генералне авијације са својим летилицама.

Љубитеље ваздухопловства на аеродрому у Ћуприји очекује слободан улаз и неколико десетина полетања и слетања. Посебна атракција у времену од 10:00 до 12:00 сати је аеромитинг где ће заинтересовани гледаоци видети умећа наших пилота. Очекује се веома интересантан летачки програм и приказ најмодернијих летилица са чиме српски аеро клубови располажу у овом тренутку.

Почетак аеромитинга је планиран за десет часова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.939 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>