Набављена инвалидска колица кроз акцију ,,Чепенинг”

Кроз акцију ,,Чепенинг” набављена су нова инвалидска колица коју су представници Удружења за помоћ Нишлијама, које гравитира на подручју југоистока Србије, и Центра за социјални рад Сврљиг уручили једној корисници у оближњем селу.

Ради се о акцији прикупљања пластичних чепова која се на територији сврљишке општине спроводи од прошле године када је за сврљишки Дом здравља набављен нови компресорски инхалатор за педијатријску примену на дечјем одељењу.

У акцији ,,Чепенинг”, као и до сада, учествовале су јавне институције и предузећа са територије сврљишке општине, као и грађани Сврљига.

Ова акција је поново дала резултата, те је јуче једна корисница Центра добила нова инвалидска колица – помагало које јој је било неопходно ради задовољавања свакодневних животних потреба.

Уручивању инвалидских колица присуствовала је директорка Центра за социјални рад, Јелена Ђорђевић са сарадницима и представник Удружења за помоћ Нишлијама, Војкан Живковић.

Иначе, акција и даље траје те се позивају сви грађани, предузетници, представници фирми и јавних институција да наставе да прикупљају чепове од пластичне амбалаже како би се њиховом продајом могло набавити више корисних ствари за људе којима је помоћ најпотребнија.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.939 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>