Рекордан број аутомобила прошао кроз наплатну рампу “Наис”

Наплатну рампу “Ниш” код мотела “Наис” за викенд је прошло више од 30.000 возила, што је апсолутни рекорд од кад на овом пункту постоји наплата путарине.

Иако је у овом периоду фреквенција саобраћаја на ауто-путу појачана, застоја није било ни у једном правцу.

“Протеклог викенда наплатну рампу Ниш је прошао рекордан број возила. Само у суботу 27. јула евидентирано је 29.942 возила из правца Београда према Нишу. Недеља је била мало мање фреквентна, али је без разлике рампа функционисала без застоја. Најдуже чекање за наплату путарине износило је око 10 минута, што је за летњу сезону занемарљиво. На пункту ради довољан број диспечера, све смо организовали перфектно, тако да ако смо у суботу могли да опслужимо близу 30.000 возила, онда ни уобичајених 7.000 пролазака на дан неће бити проблем”, каже Драган Милић шеф одсека Јагодина – Прешево.

Милић истиче да ће, због смене туриста, до средине августа периодично долазити до већег прилива возила, те да су спремни за све нове таласе путника који морају да прођу наплатну рампу “Ниш”.

ЈП „Путеви Србије“ саопштило је да је последњег јулског викенда кроз наплатну станицу Београд прошло 203.178 возила у оба смера, што такође представља рекорд наплатне станице Београд од отварања.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.745 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>