Хуманитарна изложба “Концертни артефакти” у нишкој “Синагоги”

Хуманитарна изложба “Концертни артефакти” отвара се 3. августа у простору Синагоге у Нишу и трајаће до 13. августа 2019. године.

Изложба је продајног карактера, а сав приход намењен је кампу за децу без родитеља на Власини у организацији нишког Џедајског покрета.

Некадашњи власник чувеног Happy house-a, Драган Аранђеловић Ара, скоро 45 година обилази концерте и скупља мајице и остале успомене са њих. Због, око 250 концерата колико је посетио, обишао је двадесетак држава у Европи и Америци. На њих је путовао на све могуће начине – аутостопом, возом, авионом, па чак и бициклом.

“Екипа Удружења Маркер се радује што као организатор Хуманитарне изложбе у Синагоги помаже Драгану Аранђеловићу Ари да своју музичку заоставштину преточи у помоћ онима којима је најпотребнија – деци без родитељског старања.

“Захвални смо што смо на овај начин добили прилику да промовишемо праве вредности и хуманитарни рад нашег суграђанина. Музика увек покреће најбоље у сваком од нас!”, каже председница Удружења Маркер Јована Ђорђевић.

Организатор изложбе “Концертни артефакти” је Удружење Маркер, а помогли су Народни музеј из Ниша и Секретаријат за културу Града Ниша.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.745 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>