Продужен конкурс Фонда за југ Србије

Фонд за југ Србије је због великог интересовања продужио Конкурс за организације цивилног друштва до уторка, 23. јула, у 16 часова.
Конкурс је отворен за организације које су регистроване у пет региона јужне Србије – Топличком, Нишавском, Пиротском, Јабланичком и Пчињском округу.
Фонд за југ Србије кроз овај конкурс жели да подстакне будуће добитнике донација да мобилишу локалне ресурсе за развој својих заједница. Верујемо да у свакој заједници постоји довољно потенцијала и капацитета и да је потребно подстаћи људе и пробудити активизам. Фонд очекује да локалне иницијативе обезбеде половину ресурса за реализацију својих пројектних предлога.
Пријаве се шаљу на адресу konkurs@mediareform.rs.
Фонд за југ Србије настао је као резултат вишегодишњег рада конзорцијума организација цивилног друштва из Ниша на пољу јачања конструктивног утицаја цивилног сектора на друштвене промене у овом делу земље.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.313 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>