Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Положај и запошљавање младих у Сврљигу

У сали СО у Сврљигу данас је одржан консултативни састанку у вези са положајем и подстицајем запошљавања младих који је организовала невладина организација Проактив из Ниша.

На овом састанку разговараћемо са младима, представницима удружења и представницима институција о томе какав вид подршке је потрабан младима у овој средини , са фокусом на упошљавање младих, рекла је Милена Милошевић из Проактива.

Циљ данашњег састанка био је и да се младима представе програми који се спроводе у земљама Европске уније ради подршке младима у проналажењу посла.

Сви конкурси ЕУ који се нуде младима доступни су за све који имајуизмеђу 15 и 30 година, а један од актуелних програма који је представљен је конкурс Фонда за југ Србије који је доступан удружењима са седиштем у сврљишкој општини.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,438 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>