Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ухапшени осумњичени да су тешко повредили младића у Алексинцу

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом у Алексинцу, ухапсили су двојицу Алексинчана због сумње да су тешко повредили двадесетпетогодишњег мушкарца, саопштила је ПУ Ниш.

Ухапшени су В. Р. и Р. С., обојица рођени 1997. године, из Алексинца, због сумње да су извршили кривична дела “тешка телесна повреда” и “насилничко понашање”.

Полиција сумња да су В. Р. и Р. С. 30. јуна ове године око 2.20 часова, у Алексинцу, испред трговинске радње нанели телесне повреде двадесетпетогодишњем мушкарцу из околине Алексинца. Како се сумња, В. Р. га је ударио песницом у лице, а потом су га обојица осумњичених, када је изјавио да ће позвати полицију, ударали рукама и ногама по телу.

Осумњичени су, уз кривичну пријаву, приведени у Основно јавно тужилаштво у Алексинцу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,438 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>