Хуманитарно вече ИПО-а у Сврљигу

Интернационална полицијска организација у Србији организоваће Хуманитарно вече у Сврљигу на коме ће бити прикупљена материјална и новчана средства за социјално угрожене грађане.

Ова акција биће одржана у петак, 9. августа 2019. године у сврљишком ресторану Круна, са почетком у 17 сати и 30 минута. Акција се организује уз подршку Општине Сврљиг и Уније занатлија и предузетника Ниша.

Том приликом општина Сврљиг ће се представити културно – уметничким програмом, а Унија занатлија и предузетника доделиће одређени број мајсторских писама и захвалница за успешан рад привредницима и занатлијама.

Сви који желе да подрже ово хуманитарно вече могу да донесу помоћ у разној роби и одећи, која треба да буде упакована и чиста, како би се најбрже дистрибуирала до оних којима је неопходна. За присуство програму неопходно је резервисати место на телефон: 063/756-11-87, а конзум карта кошта 1.500 динара.

Интернационална полицијска организација је струковно Удружење које окупља пре свега полицајце, али и људе из цивилног сектора безбедности и безбедносних организација цивилних друштава у свету.

Ова, све популарнија, полицијска организација која има представнике у многим земљама, од недавно има и представнике у Србији. Вођа секције Србије за И.П.О. је председник Центра ДБА, Стеван Ђокић.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,785 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>