Жељко Бебек након 25 година самостално пред нишком публиком

Пресек богате музичке каријере Жељка Бебека публика у Нишу моћи ће да чује у петак 26. јула од 21 сат на самосталном концерту овог музичара који ће бити одржан у дворишту Универзитета.

Публика ће на концерту чути хитове из Бебекове соло каријере, али и неизоставне хитове групе “Бијело дугме”, са којим је овај уметник снимио чак осам студијских албума.

Пред свој велики самостални наступ у Нишу, Жељко Бебек не крије одушевљење:
“Драго ми је што ћу након 25 година, овога пута у пратњи свог рок бенда, поново наступити у Нишу. Желим да отпевам што више песама и да подсетим публику на свој богат музички опус и надам се да ће мој концерт бити пун емоција и енергије коју нишка публика увек добро прихвати.”

Улазнице за овај музички спекакл су у претпродаји и могу се купити по цени од 1.000 динара у Beer bar-у “Министарство”, као и у музичкој радњи “Vintage Shop”.

Жељко Бебек је пред нишком публиком наступио и недавно на “Evergreen festivalu”,али је самостални концерт у Нишу имао пре 25 година.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.326 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>