Нишки “Амбасадор” имаће пет звездица

Свечано отварање реновираног нишког хотела Амбасадор још се није десило, али је већ примио познате госте међу којима су биле руске дипломате, страни лекари и естрадне звезде.

Нови власник хотела Иван Спасић рекао је за Новости да је до краја године резервисано 75 одсто капацитета, као и да је овај подухват круна његове четири деценије дуге каријере бављења угоститељством.

Како пишу Новости, пуне две године радило се на сређивању 8.000 квадратних метара простора, а од старог хотела остао је само костур, док је све остало ново. Смештајни капацитети су преполовљени тако да сада хотел располаже са 70 соба, али су оне проширене, а преуређено је и 12 апартмана, од којих су два председничка од по 80 метара квадратних.

“Испунили смо све услове за категоризацију, тако да ових дана очекујемо да нам стигне “пет звездица”, и бићемо једини хотел те категорије на југу Србије”, рекао је Спасић, који је власник и хотела “Мај плејс” на обали Нишаве.

“Ово је круна свега што сам постигао у угоститељству и срећан сам јер смо вратили сјај симболу града. Такође, гостима сада нудимо много нових садржаја, почевши од теретане, спа-центра, фризерског и козметичког салона, конференцијских сала”, каже Спасић за Новости.

У Амбасадору ради 80 радника, а кухињу води доказани кафеџија Миодраг Анђелковић, власник бренда “Плежар”.

Власник Амбасадора каже да су цене тренутно “акцијске” и да се крећу од 70 до 150 евра по соби, односно апартману.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,403 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>