Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Нишки “Амбасадор” имаће пет звездица

Свечано отварање реновираног нишког хотела Амбасадор још се није десило, али је већ примио познате госте међу којима су биле руске дипломате, страни лекари и естрадне звезде.

Нови власник хотела Иван Спасић рекао је за Новости да је до краја године резервисано 75 одсто капацитета, као и да је овај подухват круна његове четири деценије дуге каријере бављења угоститељством.

Како пишу Новости, пуне две године радило се на сређивању 8.000 квадратних метара простора, а од старог хотела остао је само костур, док је све остало ново. Смештајни капацитети су преполовљени тако да сада хотел располаже са 70 соба, али су оне проширене, а преуређено је и 12 апартмана, од којих су два председничка од по 80 метара квадратних.

“Испунили смо све услове за категоризацију, тако да ових дана очекујемо да нам стигне “пет звездица”, и бићемо једини хотел те категорије на југу Србије”, рекао је Спасић, који је власник и хотела “Мај плејс” на обали Нишаве.

“Ово је круна свега што сам постигао у угоститељству и срећан сам јер смо вратили сјај симболу града. Такође, гостима сада нудимо много нових садржаја, почевши од теретане, спа-центра, фризерског и козметичког салона, конференцијских сала”, каже Спасић за Новости.

У Амбасадору ради 80 радника, а кухињу води доказани кафеџија Миодраг Анђелковић, власник бренда “Плежар”.

Власник Амбасадора каже да су цене тренутно “акцијске” и да се крећу од 70 до 150 евра по соби, односно апартману.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,490 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>