Одржано удружењско такмичење “ОСР” Тимок Сврљиг

Организација спортских риболоваца „Тимок“ Сврљиг одржала је традиционално удружењско такмичење у дисциплини “лов рибе удицом на пловак”, у категорији сениора.

Такмичење је се одржано у недељу, 30. јуна 2019. године, на писти на Бованском језеру уз учешће двадесетчетворо такмичара, међу којима и једна дама – Севдија Ивковић.

Риболовци кажу да је време било оидеално за пецање – сунчано и без ветра, па су и резултати били добри. Најбољи такмичар упецао је нешто мало испод 4 кг рибе, док су они на зачељу имали улов око 400 грама.

Прво место на такмичењу заузео је Славиша Тошић. Друго место припало је Милану Марковићу, док је 3. место освојио Дејан Петровић. Севдија Ивковић, једина дама која је учествовала на такмичењу заузела је 4. место у свом сектору.

Сав улов је након мерења враћен је у воду, а по завршетку такмичења проглашени су победници и додељена признања и пехари.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,832 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>