Милетић тражи отварање граничног прелаза на Кадибогазу

Народни посланик Милија Милетић из Срљига на јучерашњем заседању Народне скупштине у Београду, постављајући посланичко питање, затражио је од Министарства унутрашњих послова и Министарства спољних послова да се што пре отвори гранични прелаз на Кадибогазу, који повезује села Ново Корито са српске и Салаш са бугарске стране.

Милетић је рекао да су разговори о изградњи граничног прелаза између Србије и Бугарске на овом месту почела још 1991. године, а 2014. године постављен је и камен темељац. Међутим, до данас овај гранични прелаз није отворен, а постоји велики број грађана са обе стране границе којима би он био од користи.
(Изјава: Милија Милетић, народни посланик)

Милетић очекује да држава реши овај проблем у најскоријем времну, што би користило повећању броја туриста из ове суседне земље јер је гранични прелаз у близини Старе планине, једном од великих туристичких центара у Србији.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,341 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>