Отворена канцеларија Покрета обнове Краљевине Србије у Сврљигу

У Сврљигу је данас отворена канцеларија Покрета обнове Краљевине Србије, чији је циљ да се у Србији обнови монархијиа. Иницијатор отварања сврљишке канцеларије је Здравко Крстић, некадашњи начелник Општинске управе у Сврљигу.

Канцеларија је отворена данас, на Видовдан, што је и крсна слава ПОКС-а, па је данас обележена и слава, а освештане су и просторије у Хаџићевој улици, у некадашњој згради Зеленог Врха, у којима ће Покрет радити у наредном периоду.

Иницијатор отварања канцеларије ПОКС-а, који ће радити и на оснивању општинског одбора ове странке у Сврљигу, господин Здравко Крстић, каже да је монархија много јефтинија држава од републике и поштованија у међународним односима.
(Изјава: Здравко Крстић, ПОКС)

Што се тиче локалног нивоа, Крстић каже да ПОКС нема амбицију да преузме власт, већ да окупи све опозиционе снаге које желе да се боре против актуелног режима.
(Изјава: Здравко Крстић, ПОКС)

ПОКС су на националном нивоу основали бивши чланови СПО и има једног посланика у српском парламенту. То је председник странке Жика Гојковић који је мандат добио на листи “Александар Вучић – Србија побеђује”.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,342 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>