Радуловић без појаса у Београду – нишким такмичарима 8 медаља

Најтрофејнији нишки кикбоксер, Новак Радуловић није успео да одбрани појас професионалног првака Србије у Београду.

„Трофеј Београда” у кик-боксу одржан је 15. и 16. јуна у Хали спортова „Ранко Жеравица” на Новом Београду, а на такмичењу је учествовало око 330 такмичара из Србије, Црне Горе, Хрватске, Босне и Херцеговине, Израела и Македоније.

Новак Радуловић је бранио појас професионалног првака Србије против колеге из репрезентације Слободана Мијаиловића, али је одлуком судија изгубио овај меч.

Из КБК Ниш сматрају да судије нису биле наклоњене Радуловићу јер је боксовао на гостујућем терену, као што нису биле фер у суђењу ни према осталим Нишлијама у аматерском делу програма.

Такмичари Кик бокс клуба “Ниш”, су у току два дана такмичења, уз много напора успели да освоје 8 медаља: 6 златних и 2 сребрне.

Овим такмичењем се завршио први део такмичарске сезоне за кикбоксере Ниша. У летњем периоду, поред припрема, учествоваће само на професионалним ревијама.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.317 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>