Хуманитарни тениски турнир „Naissus Open“ 22. јуна у Нишу

Хуманитарни тениски турнир „Naissus Open“ биће одржан 22. јуна на теренима Тениске академије Живковић у Нишу.

Такмичари ће се на хуманитарном тениском турниру „Naissus Open“ борити за трофеј и новчану награду, а циљ организатора овог турнира је пружање подршке мисији НУРДОР-а у побољшању квалитета лечења и живота деце оболеле од малигних болести.

На турниру могу учествовати сви заинтересовани који се у суботу 22. јуна појаве на теренима Тениске академије Живковић од 9 до 11 часова и на лицу места уплате котизацију у износу од 1.000 динара по особи, која ће се наћи у укупном наградном фонду турнира, а који је намењен НУРДОР-у. Такмичарски део програма почеће у 12 часова.

Нурдор ове године обележава 15 година постојања и за ово време кроз удружење је прошло више од 1.500 породица којима је пружена подршка у лечењу и након њега, више од хиљаду потпуно бесплатних рехабилитација организовано за децу која су победила болест, изграђено је 5 родитељских кућа и једна потпуно нова болница, а преко 1.000 посебно едукованих волонтера поклонило је више од 100.000 сати волонтерског рада у пружању подршке кроз разне активности за унапређење услова лечења и бриге о деци оболелој од малигних болести.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,792 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>