Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Џо Мерса Марли 9. августа на Нишвилу

Нишвил џез фестивал и ове године наставља традицију да у главном програму представи великане реге музике са светске сцене и глобално признате и популарне извођаче. Тако ће у петак, 9. августа, први пут у Србији наступити реге звезда у успону, унук Боба Марлеја, Џо Мерса Марли.

Као најстарији син Стивена Марлија и унук прослављеног Боба Марлија, Џозеф „Џо Мерса“ Марли одрастао је окружен врхунском реге музиком.

Још као дечак од пет година, Џо је наступао на бини са својим оцем Стивеном, ујаком Зигијем и теткама Седелом и Шерон и њиховом децом, као део симпатичне групе клинаца који су узбудљиво завршавали концерте када би се Џо латио микрофона.

Рођен је 12. марта 1991. године у Кингстону и већ са 11. година се сели у Мајами где пажљиво прати рад свог оца и ујака Демијана Марлија.

Озбиљнију афирмацију Џо Мерса постиже у фебруару 2013. објављивањем сингла “Comfortable” који се нашао на компилацији “Set Up Shop Volume 1”.

Како његова каријера током година напредује, он покушава да све више истакне своју аутентичност као индивидуални реге аутор који наставља богато наслеђе велике Марли породице и очигледно је да успева у томе.

Љубитељи реге музике у Србији моћи ће овог лета по први пута да уживају у његовој музици на наступу уживо у оквиру најзапаженијег фестивала у Србији и на Балкану – Нишвил џез фестивалу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,490 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>