Ухапшена Сврљижанка због насиља у породици

Четрдесетпетогодишња З. С. из Сврљига ухапшена је због насиља у породици када је синоћ у њиховој породичној кући тукла свог ванбрачног супруга.

Како пише “Курир”, када је полиција привела насилницу, установљено је да је за њом расписана потерница такође због насиља у породици, али је тада жртва била мајка њеног невенчаног супруга.
Невенчани супруг З. С. затражио је од полиције да га одбрани од супруге која га је гађала чим је стигла и ударала га.

“Он је казао да га жена бије, да га је гађала пикслом, али је погодила телевизор и разбила екран, те да му је одећу избацила кроз прозор. Мотив породичног обрачуна била је наводна прељуба супруга”, кажу за Курир упознати са овим случајем.

Када је насилница приведена у полицију, пожалила се да јој је лоше, да јој је скочио притисак, понашала се као да је она жртва, па је интервенисала Хитна помоћ.

Међутим, када је полиција контролисала њене податке, установила је да је она у ствари већ бегунац од закона.

“Утврђено је да је за њом расписана потерница Основног суда јер се није одазивала позивима за суђење у кривичном поступку који је против ње покренут пошто је маја прошле године тукла своју свекрву”, објашњава извор Курира.

С обзиром на то да је за њом постојала активна потерница, З. С. је одмах спроведена у притворску јединицу Казнено – поправног завода.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.326 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>