Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Трећи Фестивал укуса у Новом Саду од 14. до 16. јуна

Трећи Фестивал укуса – књиге, кафе и чоколаде у организацији Удружења Едуком одржаће се од 14. до 16. јуна 2019. на Тргу Републике у Новом Саду. Фестивал је и ове године подржан од Градске управе за привреду Града Новог Сада.

Током три дана трајања фестивала посетиоци ће моћи да дегустирају кафе, чоколаде, купе производе, погледају књиге, присуствују интересантним предавањима о кафи, радионицама чоколаде и радионицама за децу едукативних центара Кефало и Малац генијалац.

По први пут у Новом Саду биће могуће видети израду фигура од чоколаде као и саму изложбу таквих фигура. Изложба се реализује у сарадњи са Средњом школом за дизајн “Богдан Шупут”.

Овај јединствени фестивал на нашим просторима окупиће учеснике са различитим брендовима кафе, излагаче врло занимљивих чоколада и изадавачке куће из Србије. Моћи ће да се дегустирају и јединствени производи као што су макаронси, јагода у чоколади, капкејк, органске и веганске чоколаде, белгијске чоколаде, пиво са укусом капућина и чоколаде, кафа са различитим укусима и несвакидашњим бојама.

Партнер Фестивала је ОТП банка, а пријатељи Фестивала и изложбе чоколадних фигура су комапније Пуратос и Векић.

Улаз за све посетиоце на фестивал је слободан.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,116 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>