Милан Богдановић победник конкурса фестивала “Поезика”

Од 28 аутора који су се нашли у ужем избору конкурса за регионалне кантауторе, највише гласова по избору публике освојила је песма “Ја сам то што јесам“ Милана Богдановића из Сврљига.

Богдановић ће наступити другог фестивалског дана на фестивалу који се по 7. пут одржава у Културном центру у Новом Саду 8. и 9. јуна, пишу Јужне вести.

“Драго ми је да постоје овакви фестивали, а посебно ми је драго што ћу коначно моћи да се представим публици. Тешко се долази до медијског простора, нарочито ако сте неафирмисани и некомерцијални”,изјавио је Богдановић за Јужне вести.

Пре Новог Сада, сврљишки кантаутор ће наступити на фестивалу Ауторама у Београду, 2. јуна у клубу Блуз и пиво, а на истом фестивалу наћи ће се и Наталија Рајковић, још једна талентована Сврљижанка која ће се представити са својим и песмама других аутора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,180 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>