Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Додела сертификата у оквиру пројекта „Практична академија – Ниш“

У петак, 24. маја, са почетком у 11 часова, на Факултету заштите на раду у Нишу биће одржана кратка презентација резултата пројекта „Практична академија – Ниш“ и додела сертификата успешним студентима који су учествовали у пројекту.

Пројекат „Практична академија – Ниш“, подржан је од стане Града Ниша у оквиру последњег конкурса Канцеларије за локални економски развој и пројекте Града Ниша за 2018. годину, у делу унапређења сарадње између академског и пословног сектора.

Конретним пројектом реализовна је стручна пракса за 30 студената Факултета заштите на раду у 8 малих и средњих предузећа, код предузетика и задруга са подручја Града.

“Практична академија” је успела да реализује високошколску праксу у окружењу микро и малих предузећа на начин који истовремено студентима пружа локално примењива практична знања, док привреди испоручује вредну техничку документацију неопходну за њихово даље квалитетно пословање.

Пракса развијена у оквиру пројекта препозната је од Владе Србије, која ће преко Тима за социјално укључивање и смањење сиромаштва при кабинету премијера, подржати наставак њене реализације.

Догађају ће присуствовати професори и декан Факултета заштите на раду и део привредника који су били активни на пројекту.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>