У четвртак други третман комараца и крпеља

Предузеће за здравствену заштиту и екологију „SANIT M&M“ Д.О.О. из Ниша обавештава грађане Сврљига да ће у чртвртак, 23. маја од 8,30 обавити други третман дезинсекције крпеља и други ларвицидни третман комараца на територији градског насеља Сврљиг.

Третманом ће бити обухваћене следеће локације: Спортски центар „Пастириште“, парк у Сврљигу и зелена површина испред зграде Општине Сврљиг.

Дезинсекција ће се вршити уређајима са земље.

Да би се овај третман успешно реализовао и избегле нежељене последице Предузеће „SANIT M&M“ позива грађане да у време третмана не бораве на поменутим локацијама, нити да изводе кућне љубимце.

Пчелари се упозоравају да предузму мере заштите пчелињих друштава.

Ларвицидни третман комараца ће бити обављен на воденим површинама на градском подручју. Третман ће бити обављен еколошким препаратом на бази регулатора раста са специфичним дејством на ларве комараца који је нешкодљив за водену фауну и остале организме, те не изискује мере предострожности.

У случају неповољних временских прилика третман се одлаже за први наредни дан када временски услови погодују за извођење третмана.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.331 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>