Захвалнице и пријем подмлатка током Недеље Црвеног крста

Поводом недеље Црвеног крста, која се обележава од 8. до 15. маја, у просторијама Црвеног крста Сврљиг јуче су додељене захвалнице најактивнијим волонтерима ове организације.

Волонтерима су уручене захвалнице као знак признања због помоћи у реализацији акција Црвеног крста Сврљиг и омасовљењу организације и покрета, каже Јовица Божиновић, секретар Општинске организације Црвеног крста Сврљиг.

“Што нам је више волонтера, то смо као организација и друштво јачи. Још једном свим нашим волонтерима и подмладку велико хвала, са жељом да нас буде још више”, каже Божиновић.

Захвалнице су овом приликом добиле три даме: Лидија Петковић, Накица Антић и Габријела Игњатовић.

У Недељи Црвеног крста додељене су и захвалнице дугогодишњим донаторима, друштвено одговорним организацијама и институцијама за помоћ у организовању акција и омасовљењу добровољног давања крви. Захвалнице су добили: ДИВ Бетонски прагови, Трилод доо, Камелеон доо, Средња стручна школа Душан Тривунац Драгош, Центар за социјални рад Сврљиг и Скупштина општине Сврљиг. Захвалнице су додељене и народном посланику Милији Милетићу и председници општине Сврљиг Јелени Трифуновић за исказану хуманост и лични пример којим су другима показали учешћем у акцијама добровољног давалаштва где су дали крв.

Јуче је такође у просторијама Црвеног крста Сврљиг свечано примљено у подмладак Црвеног крста шездесетак младих Сврљижана, ученика нижих разреда Основне школе Добрила Стамболић, који су том приликом добили чланске карте подмлатка Црвеног крста.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,792 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>