Милетић се састао са министарком пољопривреде Словеније

Министарка пољопривреде, шумарства и хране Словеније Александра Пивец прошле недеље је, приликом боравка у Новом Саду, разговарала са народним послаником Милијом Милетићем о стању у пољопривреди у неразвијеним подручјима Србије.

У разговору са министарком Пивец Милетић је истакао да се југоисток Србије развија, те да за пољопривреду предстоје бољи дани јер се сада у парламенту Србије чује и глас сељака и радника, што ранијих година није био случај.

Милетић је предложио да се интензивира сарадња двеју земаља у области пољопривреде, те да млади пољопривредници из Сврљига и других градова и општина са југоистока Србије посете колеге у Словенији и размене искуства, а да касније словеначки пољопривредници посете Србију и виде развој српске пољопривреде и ангажовање младих.

Народни посланик Милија Милетић је као председник Посланичке групе пријатељства са Словенијом у Народној скупштини и раније остварио добру сарадњу пољопривредника двеју земаља, а у више наврата пољоппривредници и привредници са југа Србије су боравили у Словенији.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,259 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>