Изабрано руководство ОО УСС у нишкој ГО Црвени Крст

У Општини Црвени Крст у Нишу Уједињена сељачка странка формирала је свој Општински одбор на чијем челу је Зоран Петровић, док ће функцију његовог заменика обављати Бојан Вукадиновић.

На Оснивачкој скупштини, која је одржана у уторак, 7. маја, су поред Петровића и Вукадиновића изабрана и два потредседника Одбора: Марјан Тодоровић и Никола Голубовић. За секретара је изабрана Зорица Петровић, за благајника Александар Лазаревић, а за председницу Форума жена – Славица Костић. На челу Форума младих је Страхиња Павловић, док ће остале чланове Одбора чинити и Дејан Видојковић, Славиша Милојевић, Душан Богосављевић и Горан Манасијевић.

Новоизабрани председник ОО УСС у општини Црвени Крст, Зоран Петровић, каже да у овој општини 2/3 становника живи на селу и да ће овај одбор радити на стварању бољих услова за њих, као и за све становнике, у сарадњи са коалиционим партнерима из СНС.

Председник УСС и народни посланик, Милија Милетић, каже да је основни циљ странке да створи услове за бржи развој села, за бољи положај сељака и становника села као и да се избори да село и убудуће има представника у парламенту државе, јер само на тај начин моћи ће да поправи свој ионако тежак положај.

УСС ће убудуће формирати нове одборе у већини нишких градских општина, а затим и градски одбор, уз очекивање да ће чланство бити много активније у наредном периоду и да ће имати већи број одборника у овим општинама, као и у градској Скупштини где сада ова странка има једног одборника.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,377 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>