УСС обележила крсну славу, Светог Марка

У седишту Уједињене сељачке странке у Сврљигу данас је, пресецањем славског колача, обележена страначка слава Свети Марко.

Славски колач пресечен је у присуству пароха сврљишке цркве Св. цар Константин и царица Јелена, Николе Миљковића и Младена Маринковића, а домаћин славе била је Милена Крстић из Сврљига. Колач је преузео Зоран Петровић, председник новоформираног ОO УСС нишке градске општине Црвени Крст, који ће наредне године бити домаћин обележавања страначке славе.

Председник УСС и народни посланик Милија Милетић рекао је да је поносан на своју странку која је парламентарна странка, а чије је седиште у једном малом месту каква је варошица Сврљиг.

Милетић је искористио прилику и да честита новом колачару на преузимању колача, а свим члановима УСС, којих има у преко 60 градова и општина у Србији, страначку славу, као и свима осталима који данас прослављају овог свеца.

Обележавању страначке славе присуствовао је велики број гостију, представници политичких партија, чланови и симпатизери странке, али су ове године изостали представници власти и врха СНС из Београда и Ниша, због других обавеза и припрема за обележавање Дана победе у Нишу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.745 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>