Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ММФ као изговор за скупљу струју?

Мисија ММФ ће препоручити да се цена струје од лета коригује до пет посто, јер је анализа Светске банке за претходну годину показала да је српски киловат међу најјефтинијим у Европи, пише Блиц.

Лист наводи да постоје индиције да ће српска страна, због социјалних услова, инсистирати на томе да то буде мање, односно око три посто.

Колики ће тачно проценат бит знаће се након преговора са мисијом ММФ, која у Србију долази у петак, 10. маја, а предводиће је нови шеф Јан Кес Мартејн, пише лист.

Извор Блица близак ММФ-у тврди да овог пута ЕПС, али ни српска преговарачка делегација неће моћи да избегну причу о корекцији цене струје, иако је званично најављено да ће теме преговора бити структурне реформе у јавним предузећима.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,116 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>