Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Хуманитарна лицитација одложена за 10. мај

Хуманитарна акција “Лицитацитирај на КЕЈУ” која се одржава на амфитеатру нишавског кеја, одложена је за петак, 10. мај, са почетком у 18 сати због померања термина спортских дешавања у Нишу.

Акцију организују Студентска Асоцијација НОВА и Студентски парламент Економског факултета у Нишу.

На лицитацији, грађани ће имати прилику да лицитирају спортске дресове и реквизите, ваучере различитих спонзора, пакете изненађења и књиге. Сав прикупљени новац ове године ће бити усмерен Николини Јосић, деветогодишњој девојчици која је недавно имала операцију након дијагностиковања Ewing sarkom-а и тренутно се опоравља. За прву контролу и наставак лечења потребна су јој значајна средства.

Позиву да помогну Николини и учествују у акцији “Лицитирај на КЕЈУ”, сваким даном се одазива све већи број наших признатих и успешних спортиста. Међу предметима лицитације наћи ће се и дрес и тренерка Ненада Зимоњића, кимоно репрезенације Србије који је послала Ивана Перовић, дрес Симо Болтића, дрес Андрије Живковића, тренерка репрезентације Србије коју је послао Марко Драгосављевић, дрес Тамаре Радочај, дрес Гојка Пијетловића и још много тога.

Ово је пета година како Нишлије лицитирају са хуманим циљем, а до сада је прикупљено преко 700.000 динара.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>