Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Хуманитарна лицитација за малу Николину

Студентска Асоцијација НОВА и Студентски парламент Економског факултета у Нишу, организују хуманитарну лицитацију на Амфитеатру нишавског кеја. Лицитација ће се одржати у четвртак, 9. маја, са почетком у 18 сати.

Лицитираће се спортски дресови и реквизити, ваучери различитих спонзора, пакети изненађења и књиге. Путем акције “Лицитирај на кеју” у хуманитарне сврхе је до сада сакупљено преко 700.000 динара, од чега, само прошле године 220.000 динара.

„Из разговора са Удружењем за социјални рад града Прокупља и психолозима, дошли смо до закључка да је помоћ тренутно најнеопходнија Јосић Николини из Прокупља, која има 9 година. Недавно је имала операцију након дијагностиковања Ewing sarkom-а и тренутно се опоравља, а за прву контролу и наставак лечења потребна су значајна средства “ – наводи Анђела Јовановић, председница ресора за хуманитарни рад на Економском факултету.

Како организатори наводе, ове године на лицитацији ће се наћи предемти које су носили одбојкаш Душан Петковић, кошаркашица Тамара Радочај, фудбалер Андрија Живковић, ватерполиста Гојко Пијетловић, Марко Драгосављевић, кик-боксер Стеван Живковић и многи други значајни српски спортисти. Поред ових предмета, лицитираће се и ваучери за различите фитнес програме, чланарине у теретанама, летовања у Кефалонији, професионалну шминку, третмане мадеротерапије, козметичке третмане, ноћења у Сокобањи, програм накита и још много тога.

„Позивамо студенте, привреднике и све људе добре воље да у четвртак, 9. маја, са почетком у 18 часова, дођу на Амфи, покажу своју хуманост и подрже један млади живот“ – поручује Анђела.

Ово је пета година како се успешно спроводи акција, а сваке године у њој учествује много познатих личности из света музике, спорта, уметности, као и многи привредници и појединци…

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>