Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Др Неле Карајлић у Нишу 14. јуна

Др Неле Карајлић је спектакуларним концертом на Belgrade Beer Festu најавио повратак на музичку сцену, а свој први самостални концерт у Нишу одржаће 14. јуна на Летњој позорници.

Ово ће бити сјајна прилика да поштоваоци његовог вишедеценијског стваралаштва у различитим сферама уметности, са Нелетом пођу на музичко путовање кроз време, на коме ће представити све најбоље што је радио са “Забрањеним пушењем”, “The No Smoking Orchestrom”, али и своје нове песме које настављају тамо где је Неле стао пре 20 година, наводе организатори. Они додају да много младих људи воли и зна Нелетове песме, али нису имали прилику да присуствују његовим концертима и осете невероватну енергију његовог перформанса.

“Неле Карајлић је један од симбола некадашње Југославије, један од симбола осамдесетих, оне деценије коју сматрамо златним добом југословенског рокенрола. Али он није музејски експонат, него човек који и данас има много тога да каже и који то ради исто као осамдесетих: забавно, паметно, са духом, понекад дирљиво” истиче Иван Ивачковић, рок критичар и публициста. Нелетове песме “Жени нам се Вукота”, “Гиле шампион”, “Недеља кад је отишо Хасе”, “Ил си бос ил си хаџија”, “Дан Републике” су безвременски хитови и подједнако се доживљавају као и пре 20 година.

“Задњи пут сам свирао у Нишу док је ЕИ Ниш био квалитетнији од Сонија. Технологија се мењала али су осјећања и пјесме остале исте. Видимо се на Летњој позорници“, рекао је Карајлић најављујући свој концерт у Нишу.

Продаја улазница почеће од 5. маја, а информације о цени и продајним местима биће накнадно објављене.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>