Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

У претходних седам дана на нашим путевима погинуло 20 особа

Начелник Управе саобраћајне полиције Небојша Арсов, који је обишао место саобраћајне незгоде која се јутрос догодила у селу Барлово код Куршумлије, апеловао је на превознике да воде рачуна о техничкој исправности возила и времену одмора возача, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

„Ово је још једна тешка саобраћајна незгода која се догодила у претходних седам дана, током којих је, на жалост, на нашим путевима погинуло укупно 19 особа“, рекао је Арсов. На жалост, нешто касније преминула је и пета жртва ове саобраћајне несреће, тако да се број погинулих на српским путевима попео на 20.

Он је навео да ће полиција, поводом данашње незгоде, извршити надзор превозника.

„МУП и Управа саобраћајне полиције извршиће надзор код превозника и утврдити да ли су све законске одредбе поштоване, а истрага, коју води Основно јавно тужилаштво, утврдиће како је до ове саобраћајне незгоде дошло“, рекао је Арсов и позвао путнике и возаче да све неправилности приликом превоза пријаве Управи саобраћајне полиције на број 064/892-21-21.

„Управа саобраћајне полиције ће интервенисати на сваку неправилност и утврдити да ли је реч о пропустима превозника или возача“, рекао је Арсов апелујући на све возаче, који током првомајских празника иду или се враћају са одмора, да поштују брзину кретања, да не претичу на местима на којима то није безбедно и да воде рачуна о другим учесницима у саобраћају.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,301 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>