Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

У Сврљигу обележен Ускрс уз УСС и СНС

У Сврљигу је јуче обележен ускрс уз Уједињену сељачку странку, а први пут се у обележавање овог највећег хришћанског празника укључила и Српска напредна странка.

Као и претходних година, УСС је организовала квиз знања и друге игре за најмлађе Сврљижане у порти сврљишке цркве Свети цар Константин и царица Јелена. За децу су биле обезбеђене и пригодне награде, а за све учеснике у такмичењу захвалнице.

Учесник у такмичењу у куцању ускршњим јајима чије је јаје било најиздржљивије добија могућност да наредне, 2020. године у Мокрињу учествује у Светском такмичењу у туцању ускршњим јајима.

По први пут ове године празник је обележила СНС штандом у центру Сврљига на коме су пролазницима дељена ускршња јаја и пропагандни материјал странке.

Ову акцију организовао је Игор Давидовић, од недавно секретар Општинског одбора СНС, а пре тога председник Општинског одбора УСС у Сврљигу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,116 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>